Byggmester Ranheim AS, logo

Nye hus og hytter i Valdres

Planer om å bygge hus eller hytte i Valdres?

En ting er å drømme om å sitte i solveggen på den nye hytta, eller glede seg til å lage den første middagen i huset som fremdeles lukter nytt. Men for å komme dit, må du først gjennom en byggeprosess - en ny og ukjent opplevelse for mange. Byggmester Ranheim har kunnskap og kompetanse i alle ledd i byggeforløpet, og loser deg trygt frem til resultatet du har drømt om.

Erfaring med de fleste bygg

Byggmester Ranheim har erfaring med bygging av de fleste typer bygg og vi ønsker å hjelpe deg uansett om du skal bygge lite eller stort. For noen er det riktig å tegne og prosjektere noe helt unikt, for andre er det best å ta utgangspunkt i en av våre ferdige modeller.

Kontakt oss tidlig i byggeprosessen

Går du med planer om å bygge nytt, anbefaler vi at du tar kontakt så tidlig som mulig. Vi har svært dyktige samarbeidspartnere i Valdres og står gjerne med ansvaret for hele prosjektet som totalentreprenør.

Byggeprosessen består av flere faser, hvor noen kan oppleves som spennende og andre som mer utfordrende. Kanskje har du allerede klare tanker om utforming og funksjonalitet, men har du husket på alle detaljer? Kanskje du ønsker å slippe jobben med søknader og dokumentasjon til det offentlige? Kanskje trenger du ikke kvalitetssikre alle aktørene som skal bistå alene? Kanskje trenger du ikke bruke like mye tid på å lese om materialvalg? Spørsmålene blir ofte mange og denne prosessen er vår arbeidshverdag. Vi i Byggmester Ranheim ønsker å hjelpe deg med å ta de beste valgene.

Jeg heter Henrik Skattebo og er daglig leder i Byggmester Ranheim. Har du spørsmål eller ønsker at vi vurderer planene dine, tar jeg veldig gjerne en prat med deg!

Noen av våre referanser

Se flere referanser
Knapp, ikon - pil
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram