Byggmester Ranheim AS, logo

Våre tjenester

Byggmester Ranheim AS er en ledende byggentreprenør i Valdres som hjelper deg med hele eller deler av byggeprosessen, uansett om du bygger nytt eller restaurerer. Selskapet som ble etablert på 70-tallet har fokus på kvalitet og til enhver tid henge med på trender og moderne teknikker, med et 20-talls medarbeidere i alle aldre og med ulike kompetanser.

Din samarbeidspartner i regionen. 

Vi har god erfaring med å levere nye nøkkelferdig hus, hytter eller tilbygg, samt renovering av verneverdige bygg eller hus/hytter av nyere standard.

Våre medarbeidere har ulik spisskompetanse for å sikre deg et best mulig resultat. I tillegg til å ha svært kompetente tømrere og folk i administrasjonen (kalkulasjon, prosjektering, tegning, prissetting m.m.), så har vi eget snekkerverksted og blikkenslagerverksted på Leira.

Trenger du hjelp til oppmåling/utstikking og plassering av ditt prosjekt i samråd med en byggesøknad, så ta kontakt for en hyggelig prat. Vi bistår også med innmåling av private avløpsanlegg, og eller bakkekraner.

Nye hus og hytter

Prosjektering, tegning og hjelp med innlevering av dokumentasjon og søknader
Les mer
Knapp, ikon - pil

Restaurering

Vi renoverer din gamle grunnmur med markisolering og drenering, til restaurering av eldre hus og hytter.
Les mer
Knapp, ikon - pil

Byggetekniske tjenester

Oppmåling, tegning og prosjektledelse for en godt gjennomført prosess
Les mer
Knapp, ikon - pil

Snekkerverksted

Tradisjonelt snekkerverksted hjelper deg med innredning av ditt drømmeprosjekt. Flinke løsningsorienterte fagfolk som hjelper deg med å produsere akkurat det du vil ha.
Les mer
Knapp, ikon - pil

Blikkenslager

Produksjon og montering av bygningsbeslag av tynn plater i ulike meteller. Vi i leverer beslag både til hus, hytter og næringsbygg.
Les mer
Knapp, ikon - pil
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram