Byggmester Ranheim AS – en moderne 45-åring

Byggmester Ranheim AS ble etablert i 1972 av Tor-Erik Ranheim. I over 45 år har selskapet bygget og restaurert hus, hytter og næringsbygg i Valdres og omegn.

Skikkelig håndverk av høy kvalitet betyr alt – ikke bare for kundene våre, men for oss. Det er ved å gjøre en god jobb at vi fortsatt er her i dag, og kan se tilbake på år med god vekst og godt omdømme. Ved å fortsette å levere solid håndverk, så er vi klare for nye 45år, minst!

4 avdelinger

Byggmester Ranheim har i dag 4 avdelinger, og kan tilby en rekke tjenester både mot fritid, privat, næring og det offentlige:

  • BYGGMESTER: prosjektering, tegning, forskaling, støping, nybygg, restaurering, tilbygg og påbygg, våtrom og innredning m.m.
  • SNEKKERVERKSTED: kjøkken- og baderomsinnredning, garderober, møbler m.m. til både inne og ute
  • BLIKKENSLAGER: bygningsbeslag, båndtekking, sveising, ventilasjonsanlegg og salg og montering av Kaizer skjøtefrie takrenner m.m.

Den lange fartstiden til selskapet betyr at vi besitter mye god kunnskap og har opparbeidet oss nyttig erfaring. Yrkesstolthet og kvalitetskrav kjennetegner våre ansatte, og du som kunde skal kunne kjenne deg trygg på at oppdraget blir utført med respekt for dine ønsker og forventninger.

Lang erfaring er ikke synonymt med at vi er fastkjørt i tradisjoner, snarere tvert imot. Vi ser fordeler ved å ta i bruk nye materialer og innovative løsninger for å imøtekomme dagens, og fremtidens, krav og behov. Styrken vår ligger i allsidighet og kompetanse – vi kan finne løsningen for ditt bygg, uansett om det er hus, hytte eller næringsbygg.

Vår styrke

Vår styrke ligger i vår erfaring, kompetanse, allsidighet, våre samarbeidspartnere, og ikke minst våre ansatte. Vi er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i blant våre ansatte. Våre kunder skal derfor være trygge på at vi utfører alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger.

Ansatte

Vi er totalt 19 ansatte med ulike fag-/svennebrev, mesterbrev og tekniske utdannelser. Klikk her for en oversikt våre ansatte
Mestermerke, byggmester
Godkjent for ansvarsrett
Godkjent lærebedrift

Godkjenningsmerker

Byggmester
 Finn veien
  61 60 36 01
 Send mail
 Byggmesteren på Facebook
Snekkerverksted
 Finn veien
  61 60 36 06
 Send mail
 Snekkerverkstedet på Facebook
Blikkenslager
 Finn veien
  468 63 490
 Send mail
 Blikkenslageren på Facebook