Byggmester Ranheim AS, logo

Byggmester Ranheim AS

Kongsvegen 53, 2920 Leira i Valdres

Blikkenslager

Byggmester Ranheim AS – med lang og bred erfaring!

I 1972 startet Tor-Erik Ranheim opp som byggmester og drev dette frem til 2008. Dette året ble Byggmester Ranheim AS etablert og har videreført driften siden da. I snart over 50 år har selskapet bygget og restaurert hus, hytter og næringsbygg i Valdres og omegn. Grunnlegger har vært fokusert på kvalitet og fornøyde kunder, og dette har vi tatt med oss videre.

Skikkelig håndverk av høy kvalitet betyr alt – ikke bare for kundene våre, men for oss. Det er ikke bare materialene som innehar en viss kvalitet, men selve håndverket er det som gir den faktiske kvalitet på sluttproduktet. Ved å gjøre en god jobb med fokus på det riktige for våre kunder, gjør at vi fortsatt er her i dag, og kan se tilbake på år med god vekst og godt omdømme. Ved å fortsette å levere solid håndverk, så er vi klare for nye ti år, minst!

Vår styrke

Vår styrke ligger i vår erfaring, kompetanse, allsidighet, våre samarbeidspartnere, og ikke minst våre ansatte. Vi er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i blant våre ansatte. Våre kunder skal derfor være trygge på at vi utfører alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger.

Henrik Skattebo

Daglig leder

Ole Martin Ringen

Prosjektleder

Terje B Ranheim

Kontaktperson

Aage Solhaug

Avdelingsleder - Blikkenslager
MestermerkeGodkjent for ansvarsrettGodkjent lærebedrift
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram