Kjøkkenprodusent i Valdres produserer kjøkken etter dine ønsker

Vi kommer gjerne på befaring, slik at vi sammen med deg kommer frem til en kjøkkenløsning som er tilpasset dine ønsker.

Vi produserer totale kjøkkenløsninger til våre kunder. Det vil si at vi leverer hele kjøkkenet, fra topp til bunn, og alt det inneholder: Skap, sokler, kanter, skuffer, dør- og skuffefronter, innredninger og beslag, karuseller i hjørneskap, håndtak, skapinnredninger, avfallssorteringsløsninger, vasker fra Nibu, og hvitevarer – da stort sett fra vår lokale Elkjøp-forhandler på Leira.

Bildegalleri
Våre spesialtilpassete kjøkken er overflatebehandlet på den måten du vil, her er ingen standardfarger. Vi retter oss etter det kundene ønsker seg; Du har med andre ord fritt valg. Det er viktig for oss at du får et kvalitetskjøkken både du og vi kan være stolte av.

Se også: Mer om vårt snekkerverksted

Spesialtilpasset kjøkken med mange valgmuligheter

Når vi skal produsere kjøkken spesifikt etter dine behov og ønsker, har du en lang rekke forskjellige muligheter med tanke på skap, hyller, benkeplater, skuffer, fronter og mer. Alle våre innredninger blir i hovedsak produsert i heltre furu, men vi benytter også andre typer materialer som for eksempel MDF. Vi kan tilby flere typer dørprofiler og benkeplater, og vi benytter demping i alle dører og skuffer. Våre beslag blir levert av kvalitetsleverandøren Nibu.

La oss ta en oversiktlig titt på noen av alternativene:

Kjøkkenskap og hyller
Det finnes en rekke forskjellige typer kjøkkenskap som det kan være greit å vite om når du vil planlegge hvordan kjøkkenet ditt skal se ut.

 • Overskap eller høyskap som kan gå helt til taket.
 • Benkeskap med skuffer.
 • Hjørneskap med uttrekkbar kurvløsning – WariCorner.
 • Hyller med og uten skuffer, for eksempel kan du få en spesialtilpasset vinhylle med skuffer.
 • Takhøyt hjørneoverskap med glassdør
 • Kjølehjørne – et stort kjøleskap bygget inn i et av kjøkkenets hjørner.
 • Hjørneavslutning – hjørneavslutning med hylle.
 • Du kan få skap med dører eller skuffer.

Benkeplater
Benkeplater i flere treslag, som eik, furu, bjørk, med mer.

I vårt snekkerverksted i Valdres er kvalitet hovedprioritet.

Vi leverer skreddersydde kjøkken basert på dine mål og ønsker, slik at du får akkurat den kjøkkenløsningen du drømmer om!

Skuffer
Også innen skuffer er det store valgmuligheter hva gjelder fronter, skinner, osv. Blant annet kan du få skuff i oppvaskbenken med avfallssortering. Kjøkkenskuffer produseres i heltre. Alle dører og skuffer leveres med demping som standard. Har du spesielle ønsker – ta kontakt!

Fronter
Som kjøkkenprodusent kan vi tilby flere typer fronter til dine kjøkkenskap og -skuffer. Spesielt kan vi trekke fram en løsning utviklet her hos oss som vi ikke har sett noen andre tilby – hverken i Valdres eller andre steder. Dette er fronter med plass til nettbrett i. Her plasserer du nettbrettet inn i fronten til skapdøra fra baksiden, slik at skjermen synes på forsiden som et vindu inn til internett (i seksjonen med dørprofiler kan du se hvordan dette ser ut). På denne måten slipper du å søle på nettbrettet hvis du ser på et program mens du for eksempel vasker opp.

Med nettbrettet plassert i skapdøra på kjøkkenet er det null problem å alltid ha skjermen lett synlig, slik at du enkelt kan søke etter oppskrifter og lignende på nettet når du lager mat.

I tillegg kan det nevnes at vi tilbyr både innenforliggende og utenforliggende dører og skuffefronter.

Mange tretyper
Til glatte fronter til for eksempel skuffer og skap på kjøkken eller bad bruker vi gjerne MDF, som er svært stabile pressede trefiberplater. Ønsker du slette fronter og samtidig ha trestrukturen i overflaten, kan det leveres i flere treslag ved å benytte trelags finérplater. Se bildegalleri for eksempler.

Diverse

 • Vi lager fastgående sokkel i heltre.
 • Bestikkinnlegg leveres med kjøkkentotalløsningen.
 • Lyslist under overskapene.
 • Nedfellbart strømuttak på benken – nå også med usb-innganger.
 • Knivholdere.
 • Sokkelskuff med sokkelstige for å nå opp i høye overskap.
 • Krydderinnlegg i skuff.
 • Uttrekkbar hylle til mixmaster i benkeskap.
 • Uttrekkbare hyller i høyskap og benkeskap med «soft close».

Vårt snekkerverksted

  Bad

  Kjøkken

  Dørprofiler

  Soverom

  Garderobe

  Andre produkter

Kjøkkenfornying

Dersom du ikke trenger et kjøkken produsert fra bunnen av, men snarere kun ønsker å fornye et kjøkken du allerede har, så er vi selvfølgelig behjelpelige med dette. Her er det gjerne snakk om å bytte skapdører, skuffefronter og benkeplater – ta en titt på «før og etter»-bildene for å se hvordan dette kan bli.

Referansebilder

La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål