Dørprofiler i alle varianter, slik du ønsker det

Vi produserer dørprofiler i et vidt spekter av forskjellige variasjoner. Du kan enten velge profil basert på våre tidligere arbeider, eller vi kan jobbe sammen om å skape noe unikt for deg.

Bildegalleri
Her er en liten oversikt over dørprofilene våre. Vi tilbyr dørprofiler med slette fronter eller med forskjellige profiler i både ramtre og fylling. Glassdører med og uten sprosser.

Trenden nå er å ha det så enkelt som mulig, med rette linjer, men noen vil fortsatt ha «bondestilen».

Se også: – Mer om vårt snekkerverksted  ||  BadKjøkken Soverom Garderobe Andre produkter

Forskjellige varianter av dørprofiler

Forklaring av elementer i dørprofilMed mindre du er en fagperson som forstår begrepene, ta en kikk på illustrasjonsbildet for å få en forståelse av hvilke valgmuligheter du har under utformingen av din spesifikke dørprofil.

Forskjellige profiler og størrelser på ramtre og fylling. Vi kan ha fylling med og uten speil. Det er selvsagt også fullt mulig å ha helt slette fronter.

Gi oss en skisse av din idé, så finner vi sammen ut hvordan den best kan settes ut i live. For inspirasjon, ta gjerne utgangspunkt i arbeid vi allerede har gjort, som du finner i bildegalleriet under.

Kun hos oss: Dør med innfelt nettbrett

Vi har utviklet muligheten til å sette inn nettbrett i dører, slik at nettbrettet slipper å ligge på benken. Dette er spesielt praktisk på kjøkkenet, hvor man for eksempel kan søke etter oppskrifter på Google, ha bilder eller videoer gående mens man lager mat eller vasker opp. Du kan da gjøre alt dette mens du enkelt ser hva som foregår på skjermen, og uten risiko for at nettbrettet blir møkkete.

Premisset er at døra må være stor nok. Spesifikt betyr det at fyllingen må være bredere enn nettbrettet, da minimum 50 centimeter bredt skap for at brettet skal få plass.

Du kan få innfelt nettbrett i alle typer forskjellige skap, men i hovedsak er løsningen aktuelt på kjøkkenskap.

Løsningen må spesialdesignes i forhold til ditt eget nettbrett. Vi kan i tillegg lage en plate som kan settes inn i døra når brettet ikke står der.

Referansebilder

La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål