Vi bygger baderomsinnredningen til huset eller hytta di!

Vi innreder ditt bad med baderomsmøbler etter dine ønsker på design og behov. Vi er opptatt av at du skal få et kvalitetsmøbel med lang levetid.

Bildegalleri
Vi produserer bademøblene dine hvis du trenger ny innredning til badet på hytta eller i hjemmet ditt. Store deler av Østlandet dekkes; Det er derfor like enkelt for oss å levere baderomsinnredning til Valdres som Hønefoss eller Bærum.

Se også: Mer om vårt snekkerverksted

Stor variasjon av stilfulle baderomsmøbler i høy kvalitet

Vårt snekkerverksted på Leira i Valdres produserer baderomsinnredningen du ønsker deg ved å lytte til hva du vil ha, og basert på størrelsen på badet. Baderomsmøbler til små bad er like kurant som de med god plass.

Her blir alt plassbygd spesielt for ditt baderom.

La oss ta en kikk inn i jungelen av muligheter:

Skap / benkeskap til baderom
Benkeskap til bad er enten med skuffer eller dør. Her har det blitt veldig populært med hele skuffer. Dette er også mer praktisk enn åpne løsninger, eller løsninger med dør hvor du må ligge på kne og grave inn i hyllene for å få tak i alt innholdet.

Videre kan vi lage høyskap med plass til innbygde hvitevarer. Ofte er dette aktuelt på hytter hvor badene er små i størrelse. Da bygger vi varmtvannstanker inn i skap for å frigjøre viktig plass.

Vask / Servant
Mange muligheter innen vasker / servanter. For eksempel heldekkende porselensvask i diverse lengder, eller du kan få en heltre plate med nedfelt vask.

Vasker leveres fra Nibu, eller vår lokale rørlegger.

Fronter
Vi kan levere glatte/slette fronter i flere treslag, ved å benytte trelags finérplater. Skal innredningen males, bruker vi som regel MDF på slike fronter.

Vårt snekkerverksted

  Bad

  Kjøkken

  Dørprofiler

  Soverom

  Garderobe

  Andre produkter

Speil
Vi bruker en del fasettslipte speil uten ramme. Disse har en 2,5 centimeter tykk kant som er skråslipt. Eventuelt kan du få speil med ramme, med mer.

Benker og kommoder
Baderomsbenker, kommoder og lignende, som det meste vi tilbyr, produseres spesialtilpasset det du ønsker deg. Her er det bare å komme med dine tanker og ideer, så produserer vi noe du blir fornøyd med.

Stellebord og stellebenk for spedbarn kan også lages, dersom det ønskes.

Referansebilder

La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål