Variert interiør i tre – etter din smak

Vi produserer flere typer møbler. Langbord, benker, tv-benker, seksjoner, kommoder. Kanskje du har en nisje du vil utnytte? Eller ønsker en benk ute på hytta? Vi lager møbler til både inne- og utebruk.

Da vi produserer alt fra bunnen av betyr det at vi ikke er låst til spesielle produkter, men kan utnytte nisjer. Nedenfor får du noen eksempler på møbler og interiør vi har erfaring fra.

Se også: Mer om vårt snekkerverksted

TV-benker

Vi bygger spesialtilpasset TV-benk til din stue, kjellerstue eller andre rom.

Et eksempel er TV-benken vi lagde for en kunde med spalter/sprekker i døra, slik at fjernkontrollen kunne kontakte dvd-spilleren (se bilde nr 1 nedenfor). Eksempler på andre spesialbygde TV-benker ser du på bilde nr 2 og 3.

Kommoder og benker

Plassbygd kommode eller benk i mange variasjoner. Her er det bare å ta kontakt med et ønske, så finner vi sammen ut hva som passer best for deg. Eksempler på kommoder ser du på bilde nr 1 og 2 under.

Ta også en titt på bildet av skismørebenken vi produserte for en kunde.

Skap og hyller

Kun kreativiteten setter grenser når det kommer til skap og hyller. Et eksempel på dette var hos en kunde som hadde en nisje i veggen. Her bygde vi inn et skap som dro nytte av rommet. Det ble et vitrineskap/høyskap med skuffer og topphengslet vippedør (Se bilde nr 1 under). Nibu leverer hengslene vi bruker.

Et annet eksempel får vi fra et arbeid gjort for en annen kunde, hvor vi produserte en bokhylle med et skap i tillegg. I skapet fikk de montert «datating» (servere, routere, kabler, etc.). Dette  var en plassbygd bokhylle, som betyr at den var tilpasset rommets størrelse, høyde, osv. (se bilde nr 2).

Eksempel på vitrineskap ser du på bilde nr 3.

Diverse bord og pulter

Trenger du et bord? Hva slags bord? Gi oss en idé, så finner vi en kreativ løsning på ønsket ditt. Nattbord (f.eks bilde nr 1 og 2 under), skrivepult, møtebord, kaffebord, skatoll, m.m. De kan ha utenpåliggende eller inntrukket sokkel. Skrivebordsknekter, for å nevne noe.

Frokostskatoll

Ta for eksempel en kunde som ikke hadde plass til spisebord på kjøkkenet. Til henne lagde vi en «frokostskatoll».

(Skatoll ble brukt mye før som skrivepult, hvis du hadde hjemmekontor, med en klaff du kan åpne og lukke. Ofte var det kommode med skuffer under.)

Her tok vi derfor en velkjent produktklasse og ga den et nytt bruksområde. Kunden endte med å få et spisebord skjult bak en underhengslet klaff/dør, med push-out-funksjon, og med skuffer under.

Se også et eksempel på langbord og benk vi har produsert, i bilde nr 3.

Vårt snekkerverksted

  Bad

  Kjøkken

  Dørprofiler

  Soverom

  Garderobe

  Andre produkter

Se også vår egenutviklede knivholder/skjærefjøl (bilde nr 4). En stilig knivholder til kjøkkenbenken som kan snus og benyttes som skjærefjøl. Leveres i flere farger/tresorter.

La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål