Tradisjonelt snekkerverksted i Valdres

Byggmester Ranheim har eget snekkerverksted i Valdres som ble opprettet i 2001. Verkstedet ligger ved kontorlokalene våre i Leira sentrum. Verkstedet vårt er et tradisjonelt snekkerverksted med løsningsorienterte fagfolk som hjelper deg med å produsere akkurat det du vil ha.

Se produktgrupper
Flere og flere snekkerbedrifter går over til datastyrte systemer, og bruker mange standardiserte løsninger. Derimot holder vi oss til mer tradisjonelt utført arbeid med en del håndarbeid og bruk av tradisjonelle snekkermaskiner.

Skreddersydde løsninger for våre kunder

Som et profesjonelt snekkerfirma er vi stolte av å tilby deg løsninger spesielt tilpasset din unike situasjon – enten det for eksempel er snakk om å produsere en tilpasset baderomsinnredning, lage møbler, eller modernisere en kjøkkenløsning på hytta di i Valdres.

Alt vi lager produseres med tanke på plassen du har tilgjengelig, dine ønsker og behov. For oss er det viktig at vi beholder fleksibiliteten til å kun la fantasien og utstyret sette grenser!

Kjøkken, bad, soverom, garderobe og mye mer

Vi er et snekkerfirma som produserer alle typer innredninger som blant annet kjøkken, bad, garderober og soverom. Både innredninger til hus og hytter i Valdres og omegn, for lokale og hyttefolk.

Alt lages etter skreddersøm, slik at vi får tilpasset innredningen etter dine ønsker, behov og plass. Uansett om det er kunder som ønsker spesialtilpassede løsninger, eller om ønsket er å ha noe som ingen andre har, kan dette produseres av oss.

Det er viktig for oss å samarbeide med andre lokale bedrifter. Derfor tilbyr vi overflatebehandling utført av Malermester Jan Kristian Dalen. Han har lang erfaring med de fleste overflatebehandlingsmetodene.

Mange tretyper

Vi produserer i heltre. Videre bruker vi kvistfritt på alle synlige flater og fronter, og det som skal males.

Tretyper:

  • Furu
  • Bjørk
  • Eik
  • MDF

For det meste går det i furu, men vi bruker også bjørk og eik ved behov eller ønske. Til glatte fronter til for eksempel skuffer og skap på kjøkken eller bad bruker vi gjerne MDF, som er svært stabile pressede trefiberplater.

Produktgrupper

Kjøkken
Soverom
Bad
Garderobe
Dørprofiler
Annet
Kjøkken
Soverom
Bad
Garderobe
Dørprofiler
Annet
La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål