Piperehabilitering i Valdres

Med økt fokus på brannsikkerhet, og nå også feiing av fritidsboliger / hytter i Valdres, så har etterspørselen etter rehabilitering av hyttepiper økt markant.

For å svare på etterspørselen har Byggmester Ranheim AS fått med seg murer Stein Erik Røang på laget. Han innehar sertifisering i Norsk Varme og har lang erfaring med piperehabilitering.

Etter en ny forebyggende forskrift om feeing og tilsyn i 2016, har det blitt et økt fokus på forebyggende tiltak og brannsikkerhet i de mange tusen hyttene i Valdres. Du som hytteeiere har nok allerede mottatt informasjon fra hyttekommunen din.

Piperehabilitering gir deg

  • Økt sikkerhet
  • Bedre fyringsøkonomi
  • Renere miljø

Piperehabilitering gir deg

  • Økt sikkerhet
  • Bedre fyringsøkonomi
  • Renere miljø

Hvorfor rehabilitere piper og hva oppnår du?

Det er ikke sikkert den gamle pipen din ble bygget for effekten og virkningsgraden dagens peiser og ovner gir. Eller kanskje du allerede har hatt tilsyn og fått påvist feil og avvik på din skorstein? Her er uansett noen av fordelene piperehabilitering kan gi deg:

Merk at det kan være vanskelig for ufaglærte å se at en pipe er skadet eller om den oppfyller dagens krav.

Kostnadseffektive løsninger – kvalitet og trygghet

Med Stein Erik Røang på laget skal vi tilby kostnadseffektive løsninger, med fokus på kvalitetsarbeid og trygghet for deg som hytteeier. Bl.a. kan vi filme piper innvendig ved inspeksjon.

Stein Erik har jobbet mange år med peis- og piperehabilitering, i tillegg til å være sertifisert av Norsk Varme – en leverandøruavhengig bransjeskole for hele ildsteds- og skorsteinsbransjen.

Vi har også tilknyttet oss Tolmer AS som leverandør av kvalitetsprodukter. Produktene har 25 års garanti, er CE merket og testet ihht standard EN 1856-2.

Med eget blikkenslagerverksted på Leira leverer vi også alt av taksikring, pipebeslag m.m.

Les mer om: 

Få et uforpliktende tilbud

Legg igjen navn og kontaktinformasjon, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud