Planer om å bygge hus eller hytte i Valdres?

Siden Byggmester Ranheim ble startet i 1972 har nybygg og spesielt hytter i Valdres vært en av våre viktigste markeder. Hyttebygging er fortsatt en stor del av bedriften, men i dag har vi også stort fokus på husbygging. 

Bildegalleri
Siden bedriften ble startet på 70-tallet har trender og våre kunders behov endret seg mye. Fra mindre hytter uten strøm og vann, til i dag hvor hytter gjerne skal være høyteknologiske og på høyde med hjemmet.

Byggmester Ranheim har derfor hele tiden vært opptatt av å holde seg oppdatert og har utviklet seg i takt med bedriftens vekst og markedets ønsker og trender. Kvalitet er et nøkkelord som har fulgt bedriften hele veien og som er minst like aktuelt i dag.

Leverer nøkkelferdige hus og hytter i Valdres

Hvis du benytter Byggmester Ranheim så får du ikke kun en tømrer, men en rådgivende samarbeidspartner som forenkler hele din byggeprosess og som legger til rette for at du tar de valgene som er riktig for deg.

Som en totalleverandør hjelper vi deg med å prosjektere, tegne og levere alt av dokumentasjon og søknader. Våre medarbeidere er fagfolk med ulik spisskompetanse og vi har både eget snekkerverksted og blikkenslagerverksted på Leira, noe som gjør at vi kan utføre mye av arbeidet selv. I tillegg har vi nære samarbeid med anerkjente leverandører og underleverandører, av alt fra rørlegger- og elektrikerarbeid til kvalitets byggevarer til en gode priser.

Les mer om:

  Andre tømreroppdrag

  Vårt snekkerverksted

  Vårt blikkenslagerverksted

Referansebilder

45 år med fokus på kvalitet – la oss gjøre jobben