Vi er forhandler av Kaizer skjøtefrie takrenner

Byggmester Ranheim er distriktets eneste forhandlere av Kaizer skjøtefrie takrenner. En svært gunstig løsning både med tanke på kvalitet, utseende og montering, uten at det blir noe dyrere.

Kaizer skjøtefrie takrenner, logo hvit

Ingen skjøter

Ingen lekkasjer

Ikke dyrere

Bare bedre

Brosjyre
Systembeskrivelse
DWG-filer

Valg av metaller

Aluminium takrenner

Aluminium

Aluminium er et meget anvendelig og sterkt materialet, og blir i stadig større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egenskaper sørger for at man unngår rust og gir en takrenne med lang levetid.

Kobber takrenner

Kobber

Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som lenkenedløp, spirer, ornamenter og så videre – mulighetene er uendelige!

Sink takrenner

Sink

Sink er et naturprodukt som tåler å eldes. Med tiden får den en flott patina som bevares år etter år. En takrenne av sink er tidløs, og kan anbefales på de fleste hus og bygninger.

Fargevalg

Fargevalg på takrenner fra Kaizer

8 elegante farger

Våre 8 elegante farger er valgt ut ifra de mest populære fargene hos våre kunder. Fargene passer godt inn på de fleste hus, enten du vil ha synlige takrenner eller mer anomyme som glir inn i veggfargen.

Form og profil på takrenne

Form & Profil

En vakker takrenneprofil gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom huset og taket. Takrennene har en ren og pen profil. Profilen passer for nye og gamle hus og gir en estetisk oppgradering av boligen. Den unike formen er utviklet med tanke på å danne en sterk konstruksjon. En konstruksjon som beskytter ditt hus mot vann, is og snø. Kvalitet fra Kaizer.

Skjøtefrie takrenner fra Kaizer har en profil på 5″, og dets unike form sørger for 40% større vannkapasitet enn en tradisjonell 5″ takrenne med skjøter.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud