Produkter og tjenester fra vårt blikkenslagerverksted på Leira i Valdres

Ved å ha eget blikkenslagerverksted kan vi i Byggmester Ranheim levere alt av bygningsbeslag både til hus, hytter og næringsbygg. Det gir oss også en større fleksibilitet i prosjekter å ha eget blikkenslagerverksted med dyktige ansatte.

Bildegalleri
Ved vårt blikkenslagerverksted produserer og reparerer vi alt av bygningsbeslag og produkter til tak, ventilasjon og fasade på egen byggeprosjekter.

Vårt verksted er også underleverandør til andre entreprenører og håndverkere i Valdres, i tillegg til at vi utfører aktuelle oppgaver til privatpersoner som ønsker å montere selv.

Nedenfor får du noen eksempler på produkter og tjenester vi leverer. Har du andre behov så tar vi gjerne utfordringen.

BYGNINGSBESLAG – som for eksempel heldekkende pipebeslag, luftehatter, taksikring, stiger, snøfangere, takrenner og beslag til vinduer og dører, er noe av det vi oftest leverer.

BÅNDTEKKING – kan vi utføre med plater av ønsket materiale, som for eksempel blikk, patinert eller blank sink, kobber, aluminium … Det er mange muligheter, og vi kan gi deg råd og veiledning. Båndtekking krever ikke vedlikehold og det har svært lang levetid.

SVEISING – inkludert sveising av membran/duk til blant annet legging av torvtak, er blant tjenestene blikkenslagerne våre kan utføre.

VENTILASJONSANLEGG OG SENTRALSTØVSUGER – kan vi både levere og montere, til nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

BUTIKK – På Leira har vi en egen liten butikk der vi lagerfører et utvalg Wurth-produkter.

SALG – Vi forhandler flere typer takrenner og takplater.

Se også: Byggmester Ranheim er forhandler av skjøtefrie takrenner fra Kaizer.

Les mer om:

  Vårt blikkenslagerverksted

  Vårt snekkerverksted

  Tømreroppdrag

Referansebilder

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud